L'Equip

El projecte el duem a terme amb l’ADÒC (Associacion entara Difusion d’Occitània en Catalonha), que ja ha fet el programa #aranésòc a Betevé, el projecte de videos llegibles Eth Ligam Occitan i que fa el digital Jornalet.

  • Josep Armentano Solé: direcció, producció, composició (edició) i locució
  • Ferriol Macip Bonet: guió, escaleta, producció i locució
  • David Valls (Zaku): xarxes socials, tècnic informàtic, disseny web

A més, comptarem amb la participació de convidats com Alidé Sans, Anna Geli, Mireia Boya, Xavi Gutiérrez, Tònho Castet, Joan de Nadau, Paulin Courtial, Laurenç Revèst, Terric Lausa, Rafèu Sichel-Bazin, Fredo Valla, Inés Cavalcanti, Cedric Rousseu, Rodin Kaufmann i d’altres actors culturals relacionats amb l’occità.

Josep Armentano

Llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat de Barcelona i Màster en producció, Josep Armentano (Zep) treballa al món de la producció de dibuixos animats. Crític de cinema a 35 milímetros, fotògraf, periodista, editor de vídeo, membre del programa #aranésòc de Betevé i La Cartellera de Betevé.

Presenta el podcast de cinema Secció Paral·lela, amb el suport de les revistes de cinema Mirall (València), Críticum i El Cinèfil. Ha estat als micròfons de Ràdio RSK (Vilapiscina) i La Marina FM. Al digital en línia occità Jornalet escriu notícies d’actualitat sobre cinema i hi té una tribuna d’opinió. Comparteix dos projectes més dins l’ADÒC: és editor de Jornalet en paper i edita vídeo per xarxes en aranés a Eth Ligam Occitan, que compta amb el suport del Departament de Cultura.

Pàgina web (articles):
zeparmentano.com
Talls de Secció Paral·lela:
1 2 3

Ferriol Macip

Coneixedor de la realitat lingüística i cultural d’Aran i d’arreu del territori occitanòfon.

Redactor en cap del diari digital occità Jornalet, realitzador del progama #aranésòc de Betevé coproduït amb l’ADÒC, és col·laborador de manera setmanal a Ràdio Lengadòc.

Traductor d’occità i violinista. Ha col·laborat activament en publicacions com La Setmana (1992-2018), Kataluna Esperantisto, llengua internacional i drets lingüístics (1995-2021), Monato (2005-2021) i Freqüències, revista de llengües i pobles (1992-1993).

Professor d’aranès a la Universitat de Barcelona.

Pàgina web:
farri.me
Entrevista a la contraportada d’El Periódico.

David Valls (Zaku)

Tècnic multifunció del podcast amb un perfil innovador i orientat en les noves tecnologies. Streamer i creador de contingut desde 2020, ha agrupat 1800 seguidors en directes dinamitzant debats vers el món dels videojocs i l’streaming, i desde fa mig any, 2500 a TikTok.

Com a gestor de comunitats del programa, proposa estratègies de contingut i presenta una secció interactiva de xarxes socials al País Invisible.

Com a Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web, especialitzat en javascript, php i bases de dades, és responsable del domini paisinvisible.cat, així com del seu disseny.

Canal de Twitch:
twitch.tv/zaku_94

Amunt!