Carregant...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Extres

Entrevista 18, Gener 2023

Sempre he emprat l’humor, ja sigui per defensar-me de l’agressivitat, per combatre o sobreviure els entrebancs de qualsevol ordre

Fred Handy és un agent pel desenvolupament cultural bearnès nascut a Salines de Bearn. Col·labora amb la colla de teatre Hecho en Casa amb programes com ÒcKay, l'agenda cultural Qué de nau a l'Ostau, o Los Secrets de Fred, que aquest 2023 ha emprès la seva segona temporada.
Entrevista realitzada per Laurenç Revèst (La Túrbia sobre Mònaco).


0
0
Entrevista 06, Gener 2023

Joan Bodon pren partit decididament per la pau i l’entesa entre les nacions

Artur Quintana i Font és, al costat de Jaume Figueras i Joan Lluís Lluís, un dels traductors de l'escriptor del "cicle agònic" occità Joan Bodon al català. El lingüista s'especialitza en l'alemany, l'aragonés i l'occità. És Membre de l’Institut d’Estudis Catalans i del Consell Assessor de l’Aragonès, Quintana ha arribat a traduir el Llibre de Catòia a l'alemany. L'any 2023 fa 50 anys que aquest llibre es va publicar.
Sapigueu que vam parlar de Joan Bodon a l'episodi 2, amb el traductor de La grava sul camin.


0
0
Entrevista 17, Decembre 2022

Lo Parpalhon Blau no veu perquè no hauria de fer a Youtube en la seva llengua

Aquesta setmana us hem descobert al País Invisible en Gabrièu Pelisson, un youtuber que proposava un curs per aprendre la llengua, amb subtítols en anglés i francés. D’ençà de llavors no ha deixat de banda l’occità, ha entrat a la comunitat de les llengües de YouTube, i dinamitza entrevistes amb creadors de contingut de llengües minoritzades.
L’equip el va conèixer el 2021, revisant els seus inicis. Us en transcribim l’entrevista sense talls.


0
0

Vols participar en aquest viatge?

Ajuda'ns a continuar donant veu a Occitània! Fes un donatiu.

Amunt!