Àrea de Premsa

Posem a la teva disposició tot el que necessites per compartir el projecte al teu mitjà de notícies o cultura. Procurem material fotogràfic o audiovisual de promoció, i gestionem col·laboracions, aparicions i entrevistes amb el teu mitjà, prèvia sol·licitud.

El format

País Invisible és un format transmèdia, audiovisual i sonor que acosta Occitània al públic català. Els presentadors són periodistes, etnosociòlegs i exploradors d’una terra mítica en retrocés i d’uns costums que, inevitablement, recorden els nostres.

Les emissions estan dirigides a tots aquells parlants de català amb inquietuds per la llengua, per la història, per les minories nacionals, pel turisme de consciència, per la música tradicional i per les tradicions, per la Val d’Aran... El públic objectiu és gent entre els 28 i els 50 anys, però s’adrecen estratègies per arribar als joves.

País Inivisible presentarà en 18 episodis de menys de 30 minuts de durada la història i les històries dels occitans, de la seva llengua, cultura i tradicions, amb àudios en totes les variants occitanes i locucions i aclariments en català.

Equip

Som l'ADÒC (Associació entara Difusión d'Occitània en Catalonha) i ens dediquem a difondre la llengua i la cultura des d'un marc periodístic amb projectes com el diari Jornalet, considerat un portal de debat i reflexió en la llengua d'Òc. Aconseguirem que Occitània sigui també cultura d'internet.

Coneix l'Equip

Contacte

La nostra presència a les Xarxes

Twitter

Facebook

Amunt!