Carregant...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Steeve Calvo està rodant un curt de cinema fantàstic en occità

Article
6 mesos
0
0

L’equip creu que és la llengua més adient tenint en compte les localitzacions i el territori

Steeve Calvo és un director de cinema francès conegut sobretot per 4 histoires fantastiques. Ara, seguint amb el gènere de cinema fantàstic, ha decidit fer en occità el seu proper curtmetratge que es titularà La Masca (La Bruixa). Una de les darreres escenes es va rodar fa poc al Castell de Comarca, al Perigord, publica Jornalet.

“És la història d’una jove en plena caça de bruixes, perseguida i salvada per una bruixa de debò”, explica al diari Sud-Ouest la directora de producció Shu Aiello. La pel·lícula no farà més de 18 minuts i està destinada a ser presentada a festivals.

La particularitat de la història és el fet que s’hagi triat l’occità. Segons Aiello, és la llengua més adient tenint en compte les localitzacions, el territori i les ajudes que han rebut de l’administració regional i departamental. Steeve Calvo precisa que el dialecte serà e llemosí “perquè les sonoritats són més fosques”. L’assessorament lingüístic és a càrrec de Laurenç Labadie, actor, doblador i director occità que ve d’estrenar no fa gaire la seva darrera producció Eròs e Tanatòs.

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Contingut relacionat

Amunt!