Carregant...
Aquesta pàgina emmagatzema galetes per funcionar, si continua navegant s'entén que accepta el seu ús. Més informació en Declaració de galetes o en Política de privadesa.

Temporada 2

Lleida: el popular episodi de País invisible x Sons Occitans

Pòdcast
8 mesos
2
1

Un mos de música i festa popular en companyia del pòdcast “Sons Occitans” al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. A peu de territori, en directe!

Descripció

Assagem de fer “un programa d’embolat” radiofònic i proper, en una tarda de coneixences amb connexió Lleida-Pirineus.

Farem visibles els costums i tarannà aranesos, amb figures rellevats com Jusèp Condò i la seva contribució a la poesia. Experimentarem el “mal de país”. I com molts aranesos, caldrà deixar la Vall d’Aran enrere, a la cerca de Tolosa o Bordèu. Són Aran i Occitània països diferents?

I per què a Lleida? Lleida és un punt d’ intersecció occitana. A Lleida hi trobarem la Càtedra d’Estudis Occitans: és aquí on és possible treure’s una carrera d’expert en occitanisme. També ens acollirà l’Institut d’Estudis Ilerdencs, en efervescència pels congressos de ÒcCultura, una iniciativa que es pregunta en la seva tercera edició pels referents i la auto-imatge de la gent d’Occitània i Aran, proposant encontres que re-signifiquin i re-valoritzin l’espai dels ciutadans occitans al món.

Línia de temps

Crèdits

No oblidis subscriure't al nostre butlletí!
Amplia amb les nostres xarxes

Continua la teva escolta!

Tots els episodis
Amunt!